Ed (Supply Chain Planner)

Ed is een analytische en planmatige professional met een achtergrond als Planner en interesse in procesverbetering. Als interim professional heeft hij zich door middel van verschillende opdrachten bij dezelfde werkgever ontwikkeld als Supply Chain Planner. Hij is bij deze opdrachten verantwoordelijk geweest voor verschillende planningen en heeft ervaring kunnen opdoen in de data analysering en forecast productieplanning. Zodoende kwam een vaste aanstelling als Senior Demand & Supply Chain Planner bij zijn huidige werkgever op zijn pad. Hier werkt hij samen met een data science team en de sales afdeling om de vraag voorspellingen te analyseren en te optimaliseren. Hij is verantwoordelijk voor het optimaliseren van de demandplanning en de voorraad om vervolgens het demand en supply plan te laten goedkeuren door het management. Dit doet hij voor verschillende productgroepen die ingekocht worden uit verschillende landen, zoals batterijen, frames en overige onderdelen. Door faillissement van de huidige werkgever is Ed op zoek naar een nieuwe uitdaging als Supply Chain professional. Zijn interesse ligt bij een lead functie waar hij door middel van analyses verantwoordelijk is voor procesverbetering. 

Ed is een analytische senior Supply Chain professional die houdt van een uitdaging. Zijn interesse ligt bij een middelgroot bedrijf met een complexer eindproduct. Op deze manier blijft hij uitgedaagd in zijn functie. 

Ed is per direct beschikbaar voor 36-40 uur en heeft een huidig salaris van € 4.500,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. 
 

Werkzaamheden

  • Forecasts analyseren en aanpassen o.b.v. voorgaande periode.
  • Demand & Supply planning maken t.o.v. nieuwe forecasts. 
  • Planning inkoop batterijen, frames en spare parts voor e-bikes. 
  • Demand data analyseren van verschillende modellen, kleuren en landen. 

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

36

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Cargowise, SAP en MS Office: Word, Excel, Powerpoint

Recent bekeken